Cosmetische acupunctuur: facelift

COSMETISCHE ACUPUNCTUUR:  EEN NATUURLIJKE FACELIFT

ACUPUNCTUUR:

Cosmetische acupunctuur of verjongingsacupunctuur is een niet chirurgische methode die de tekenen van het verouderingsproces vermindert. Het wordt ook wel een natuurlijke facelift genoemd. Mensen die er jonger uit willen zien zónder hun eigen karakteristieke gelaatstrekken te verliezen, zijn zeker gebaat bij deze methode.

Omdat er gebruik wordt gemaakt van extra dunne naaldjes is cosmetische acupunctuur pijnloos en laat het geen zichtbare sporen achter. Het stimuleert de productie van collageen, remt het verouderingsproces en brengt de bloedcirculatie weer op gang. Daardoor komt er meer stevigheid in de huid en gaat de huid stralen. Bovendien verdwijnen fijne lijntjes helemaal en worden diepere rimpels verminderd.

Door cosmetische acupunctuur verbetert het metabolisme, waardoor diepe lijntjes en hangende oogleden zichtbaar minder worden. Daarnaast worden de gebruikelijke tekenen die het gevolg zijn van stress of slechte voedings- en eetgewoonten, hersteld. Het resultaat is een gezonde teint en een ontspannen gezicht. De huid is voelbaar steviger en dus strakker.

FACIAL FITNESS:

Omdat de huid van het gezicht op spieren rust, wordt het resultaat versterkt en nog beter behouden bij het doen van spieroefeningen met het gezicht, ook wel facial fitness genoemd.

U krijgt van mij oefeningen mee, passend bij “het probleemgebied” in uw gezicht, zodat u ook thuis kunt meewerken aan een blijvend, mooi resultaat.

Immers:

Worden de spieren van het gezicht steviger, dan wordt aldaar ook uw huid strakker! Ik zal u hierbij uitgebreid begeleiden.