boeken over acupunctuur en chinese geneeskundeWERKWIJZE

Tijdens onze eerste kennismaking, het intakeconsult, probeer ik een zo volledig mogelijk beeld te krijgen van uw algehele gezondheid.
Ik definieer met welke klacht iemand komt en wat hem of haar uit balans heeft gebracht. Dit gebeurt aan de hand van een vraaggesprek en verschillende vormen van diagnostiek.
Op basis van alle informatie wordt een diagnose gesteld en een behandelplan opgesteld waarbij ik naast voeding en leefstijladviezen gebruik maak van één of meerdere therapieën. Daarnaast is het ook mogelijk om een kookworkshop te volgen zodat u de eventueel gekregen voedingsadviezen op een eenvoudige manier in de praktijk kunt brengen.

Therapieën
Mogelijke therapieën zijn Acupunctuur, E.A.V./bioresonantietherapie, kruiden, massage of mogelijk een darmflora-analyse.
Op deze site zal ik uitgebreid iedere vorm van therapie nader toelichten.
Het aantal vervolgbehandelingen is afhankelijk van de aard van uw klachten en uw huidige conditie.
Mocht er aanleiding zijn om u naar andere vormen van diagnose of hulpverlening (bijvoorbeeld huisarts of specialist) te verwijzen, dan zal ik dit altijd adviseren.
Verder ben ik in goede samenwerking met andere therapeuten met hun eigen disciplines zoals chiropractie, osteopathie, coaching, verliesbegeleiding en sociale weerbaarheidstraining  bij jongeren en kinderen, in het geval mijn behandeling aanvulling nodig zou hebben.

Te behandelen aandoeningen
Goed door mij te behandelen klachten zijn bijvoorbeeld: vermoeidheid, maag- en darmproblemen, eczeem, jeuk, slapeloosheid, onrust, depressie, hartkloppingen, stoppen met roken, overgewicht, rugpijn, allergieën, luchtwegklachten, bijholteontstekingen, gewichtsproblemen, menstruatieklachten, overgang, onvruchtbaarheid, klachten rondom de zwangerschap, overgang, onvruchtbaarheid zowel bij de man als bij de vrouw, begeleiding bij IVF/ICSI/IUI, prikkelbaardarmsyndroom, rimpels, verjonging.

Mocht uw klacht of aandoening er niet bij staan, dan kunt u altijd even contact met mij opnemen
De bovengenoemde klachten licht ik nader toe in de rubriek “indicaties”.